maanantai 24. marraskuuta 2008

Tilda-Joulukalenteri

Tilda-Foorumissa järjestetään joulukalenterivaihto. Tätä vaihtoa rupesimme suunnittelemaan jo hyvissä ajoin ennen joulua (olisko ollut toukokuussa, kun Merjuska-emo aloitti keskustelun aiheesta). Mie sain tällaisen ihanan pussukan, täynnä kauniita ja salaperäisiä pussukoita WILLIKSELTÄ. Mukana oli kortti, jossa luki: " Hyvää Joulun aikaa Katrillille... Saat joka viikko jouluun saakka pussiin täytettä... terv Willis !



Ihana idea Willikseltä! Todella lämpimät kiitokset sinulle halausten kera. Sain ensimmäisen jouluviikon pussukat tällaisissa paketeissa. Olen pussukoita pyöritellyt käsissäni ja ravistellut ja tunnustellut.... Vielä viikko aikaa, että saan avata ensimmäisen yllätyslahjan , en millään jaksaisi odottaa.... Ihan kuin Willis olisi tiennyt minun malttamattomuuteni ja uteliaisuuteni yllätysten suhteen ja hän keksi hienon idean lähettää yllätykset useammassa erässä. Hienoa!

2 kommenttia:

Willis kirjoitti...

toivottavasti ensimmänen pussin täyte tuli ehjänä perille...

katrilli kirjoitti...

Hei Willis !

Lämpimät kiitokset pussin täytteestä. Se tuli ehjänä perille eilen! Tämä on mahtava idea lähettää joka viikko postia.

Ja ylihuomenna saan avata ensimmäisen yllätyksen... Pitäisköhän valvoa sunnuntai iltana yli puolen yön, jotta saisin avata yllätyksen jo "aikaisin aamulla"?

Kiitos !

Halauksin Katrilli