maanantai 8. syyskuuta 2008

Mökkitunnelmia

Viikonloppuna matkustimme ensimmäistä kertaa tänä syksynä mökillemme. Minulle tämä oli myös ensimmäinen kerta koko kesän aikana, kun pääsin nauttimaan Kiantajärven kauneudesta. Nuppu-koirakin tykkäsi kovasti olla mukana touhuissa. Koira lähti verkoillekin mukaan. Oli vähän hankala soutaa, kun Nuppu halusi myös seurata tuleeko verkoista kalaa ja koira oli aina tietysti vastakkaisella puolella venettä. Valitettavasti kalaa ei tullut.



In weekend we travelled to our cottage first time in this Autumn. Our summer place is in Suomussalmi and there is beautiful lake name Kianta. My dog, Nuppu, liked to be there too. She wanted to come fishing with us. But it was very difficult to row because Nuppu wanted to see is there any fish in the net and it was always in wrong side of the boat. Unfortunatelly there was no fish in the net.



Syksyinen luonto on uskomattoman kaunis. Ilma on kuulasta ja vesikin näyttää tummemmalta. Tällaista maisemaa voisin katsoa tuntikausia, ilman kiirettä, rauhoittuen. Tämä kuva on mökkimme venerannasta. Yöpakkasten ansiosta maaruska oli alkamassa todella kauniina.
Illan pimetessä oli ihana sytyttää kynttilöitä ja laittaa sauna lämpiämään. Meillä ei ole mökillä sähköjä. Olemme halunneet säilyttää mökin ihan mökkinä, siellä nautitaan luonnon kauneudesta ilman television jatkuvaa melua. Kiire unohtuu ja mieli saa hetken levätä. Ikkunastamme näkyy näin kaunis huoneentaulu.

1 kommentti:

Sooloilija kirjoitti...

Ihania kuvia! Koirakuva on täydellinen otos veteen heijastuvasta koirasta. Suurennoksena seinällä olisi hieno!